Tjejhelg

I fredags blev vi bjudna på god grekisk sallad och drack vin hos Carolina, vi körde en självförtroendeboost; vi givk laget runt och sa nånting vi var nöjda med ang vårt eget utseende och en bra egenskap vi var nöjda med. Sedan fick de andra säga vad de tyckte man var bra på och det blev tårar och skratt och alla var välditg nöjda in the end. Man borde tänka oftare på vad man är bra på och hur fin man är istället för att fokusera på negativa saker och komma ihåg härliga komplimanger istället för tråkiga kommentarer. Känner ni er lite nere, sätt på er ett trivselplagg som man vet alltid funkar och boosta upp dig själv med hjälp av glada minnen eller en snabb signal till en kompis för stöd.

På lördagen gick vi efter Pride till Vapiano och käkade gott, efter det tog vi våra vinflaskor och satte oss längs kajkanten i Gamla stan och njöt av solen som tittade fram. En båt lade till precis vid oss och de var lite rädda för jag hade en gayflagga i håret, de visste inte ritkigt om de skulle "våga lägga till vid flatorna" hm intressant tänk. De spelade i alla fall musik och bredvid oss satt en familj med en guillig hund och på andra sidan ett par som öppnade en champagneflaska och fick plastmuggar av oss och allt var så där härligt som det på en gång blir när solen tittar fram i Sverige. Ett gäng spanska killar frågade oss efter en vägbeskrivning och satt sen kvar och frågade lite allmänt om Sverige och vår vardagskultur och när solen gömt sig bakom ett hus åkte vi hem till Lollos syrra där hon skulle var kattvakt åt lille Knut.

De har köpt en supercool och fin lägenhet och vi blev alla riktigt avundsjuka. Egen ingång från innergården, nivåskillnader, spiraltrappa upp till sovrummet, rör i taket som ger en riktig New Yorkfeeling.

Vi gjorde vårt bästa för att vara ett Rockband och vi lånade en vinflaska som tyvärr kostade 300 spänn haha.

Igår var det en slapp morgon och sen en svampletarpromenad i skogen som resulterade i att Crigge hittade typ 8 stycken och vi andra noll. Sen hittade jag några på Hemköp hihi. Det blev svampsås till slut ändå!


Pridetjejer

Sjukt snyggt

Övervåningen, bakom glasväggen är badrummet

Mina idoler? Kolla Knuts crazyeyes!

Det rockar fett!

Kommentarer
Postat av: Lollo

Det var en perfekt helg! Vi skulle ha njutit av vinet mer bara..ha ha!

2009-08-03 @ 16:08:39
Postat av: Mysan

Lät supermys! Det kanske bara är bilderna...men tjejen i svart tröja och kjol...är det en dubbelgångare? :)

2009-08-03 @ 17:25:53
URL: http://mysanb.blogg.se/
Postat av: sofie

perfekt "lek"

du måste fått måååånga komplimnager för du är den bästaste som jag älskar puss

2009-08-03 @ 22:35:09
Postat av: jojo

Sorre: älskar dig med!

Myrre; ja du kan ju önska, hon är bara 21 år haha. Nej det är nog bara bilden.

Lorre: Haha ja det skulle vi verkligen gjort! Inte likt oss.

2009-08-04 @ 12:45:46
URL: http://turbojojo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0