Vad tror ni?

Det är ett torrt nagellack, appliceringen påminne rlite om hur man gjobbar med bladguld, det finns en video på Youtube som illustrerar tillvägagångssättet. Ska hålla upp till 14 dagar.



   
Incoco IncocoIncocoIncoco  


Incoco Color Manicure

Inget kladd och ingen torktid, bara perfekta naglar! Äntligen finns nu en lösning på spill, kladd och fasttorkade nagellacksflaskor. INCOCO är det första torra nagellacket som till 100% består av lack. På bara några minuter får du en professionell manikyr som håller i upp till 14 dagar!

En Incoco stripe består av tre lager - bas, färg och topplager. Detta gör att resultatet går att jämföra med det du får hos en manikyrist! Det bästa av allt är att du slipper allt kladd, lång torktid och stark lukt. Incoco är väldigt lätt att applicera och du kan göra det var som helst; på flygplatsen, kontoret eller till och med i baksätet på taxin.

Incocos torra nagellack har utvecklats under de senaste 18 åren. Formulan har nu färdigställts och efter år av forskning är den äntligen tillgänglig för konsumentmarknaden. Lacket är miljövänligt och innehåller varken Formaldehyde, Toluene eller DBP. Kvaliteten, glansen och hållbarheten hos Incoco går inte att jämföra med något annat nagellack på marknaden. Incoco är helt enkelt en lyxig salongsmanikyr för hemmabruk!

Varje kit innehåller:
  • 20 färgstripes.
  • Manikyrpinne.
  • Liten nagelfil.
  • Nagellacksborttagning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0