Italienskt plagiat

Bo Hagströms Caroline Hofbergs

Författaren Caroline Hofberg anklagas för att ha plagierat Bo Hagström i sin nya bok. Haha, vilket smartass. Så säger hon att hon lagt ned massa tid och pengar på boken. Jaha. Läs nedan och döm själv.

Bo Hagströms ”Solens mat”

”Salami är en hel vetenskap i Italien. De indelas i olika kategorier beroende på hur köttet malts, fine, media eller grossa. Är köttet handskuret, och då är det äkta hantverk, kallas det a punta di coltello. Till hantverksmässigt gjord salami använder man endast naturtarm (fjälster).”

Caroline Hofbergs ”Italia Amore”

”Salami är en hel vetenskap i Italien. Den indelas i olika kategorier beroende på hur köttet malts, fine, media eller grossa. Är köttet handskuret, alltså ett äkta hantverk, kallas det a punta di coltello. Till hantverksmässigt gjord salami använder man endast naturtarm.”

”Solens mat”

”En kronärtskocka är inte bara en kronärtskocka. Precis som när det gäller andra råvaror vårdar italienarna särart och mångfald.”

”Italia Amore”

”En kronärtskocka är inte bara en kronärtskocka. Precis som när det gäller andra råvaror vårdar italienarna särart och mångfald.”

Bo Hagströms ”Solens öar”

”Tomaten ansågs länge vara giftig och odlades bara som prydnadsväxt. Först under 1800-talet blev den vanlig i den italienska husmanskosten och fick en central roll i Italiens mest berömda rätter: pizza och pasta.”

”Italia Amore”

”Tomaten ansågs länge vara giftig och odlades bara som prydnadsväxt. Först under 1800-talet blev tomaten vanlig i den italienska husmanskosten och fick en central roll i Italiens mest berömda rätter: pizza och pasta”.


Kommentarer
Postat av: Lollo

Hur tänker man om man gör ngt sånt???

2009-11-05 @ 16:52:24
Postat av: Mysan

Men shit, vilket pucko!

2009-11-05 @ 19:16:39
URL: http://mysanb.blogg.se/
Postat av: jojo

ja man fattar ingenting, hur dum får man va.

2009-11-05 @ 22:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0