Middagstips


Kokta färska bondbönor och vaxbönor med mycket salt, en tetra bönblandning, stek lök och cherrytomatoes med färska örter, olja och balsamico. Använd det som dressing. Tokgott när det är varmt och kallt i salladen tycker jag!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag älskar också varm/kalla sallader. Kalla mår jag dåligt av, men varm/kalla- det är fint det.

2009-09-24 @ 21:11:27
URL: http://malonkan.blogg.se/
Postat av: Mysan

Godaste varmkalla salladen är den med smör- och rödlökstekt skogschampinjon (i valfri kompott). It's a killer! :)

2009-09-25 @ 10:16:51
URL: http://mysanb.blogg.se/
Postat av: jojo

kylskåpskall är obehagligt men det lät sjukt gott med svmapen!

2009-09-25 @ 11:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0