Rocker och Albins journaler

Igår var vi hos braiga veterinären för att i lugn och ro diskutera de "attacker" han fått, allergi, epilepsi, vad det nu kan vara. Innan fanns det misstankar om att det kunde vara starka reaktioner mot någon insekt eller växt men nu när det hände förra veckan igen kunde vi snabbt räkna bort det. Det slutade med att de under ett personalmöte typ brainstormade runt honom och vi fick veta att nästa gång han får en sån här attack ska vi försöka filma o fota och komma ner till dem så fort som möjligt så de får se vad det är som händer. Han blir ju lixom inte svullen runt munnen och nosen utan bara runt hals och jättemycket runt nacken.

Jag har inte ännu hunnit berätta för er om Rockers nya kompis Albin. En Jack russelvalp som flyttade till våra grannar H och L i lördags, han är bara 12 veckor och var bilsjuk hela vägen hem när de hämtade honom i Nyköping. Men på kvällen gick han och Rocker och deras hussar på promenad, det hade gått bra även om Rocker ville visa vem som bestämmer, typ hela tiden.
Igår hade Albin fått sin vacciantionsspruta och blev jättehängig efteråt, så när vi stog hos veterinären och skulle gå hörde vi dem prata om Albin och att de skulle komma in med honom igen. Då väntade vi tills han kom och han var verkligen hängig den lilla plutten. Han fick sen dropp för att få i sig lite energi och sen blev det bättre.
Vi får se om Albin mår bra på alla sätt sen i helgen så vi kan ta en till promenad ihop och låta de blivande bästisarna känna varandra bättre.


Kommentarer
Postat av: Natalie - It's all about attitude

vilken jätte fin blogg du har :D

ta hand om dig! puss

2009-12-08 @ 14:38:11
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/
Postat av: helle

Idag har jag pluggat, haft tvättstugan och tagit hand om Albin samtidigt! Inte lätt, är helt slut nu, puh! :) så med andra ord, idag är han sig själv igen och busar hela tiden! Klart de ska bli bästisar!

2009-12-08 @ 16:22:21
Postat av: Tanten Sussie

Hälsa Albin och Rocker från Ragge och Tazza en riktigt God Jul!Vov vov

2009-12-09 @ 11:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0