Födelsedagsfest!
Jag har ni bestämt att mitt firande med er vänner blir 16/5 kl 19 på Gondolen. Hoppas ni alla kan komma, inbjudan finns på Facebook. De har en härlig vårmeny samt en skaldjusplateau som lockar riktigt mycket. Det är ju just skaldjur jag har varit sugen på ett tag.

FÖRRÄTTER - STARTERS Eriks urval av svenska smaker 165:- Erik´s selections of swedish flavoures Melonbrässerade små pilgrimsmusslor med ängsyra och melonsirap 130:- Melon braissed scalops with sorrel and melon syrup Kronärtskocksterrin med tempurastekt zucchiniblomma och grönsaksvinaigrette 110:- Arthichoke terrine with tempura fried zuccini flower and vegetables vinaigrette Halv hummer med mango- och chilisalsa 155:- Half Lobster with mango and chili salsa Örtbakad röding med kräftyoghurt och kavringsflarn 125:- Herb baked char with crayfish yoghurt and dark rye bread thin biscuit Ankleverterrin med rimmat bogfläsk, äppelsallad och kanderade macadamianötter 145:- Duck liver terrine with salted shoulder of pork, apple salad and candied macadamia nuts Stekt kalvbräss med nässelpuré, vaktelägg och brödkrutonger 135:- Fried calves´ sweetbread with nettles purée, quail eggs and bread croutons |
|
|
|
|
|
Kommentarer
Postat av: Helen
jag kommer! svårt med maten, mycket att välja på! kram
Trackback