Köket avsnitt 288

Det artar sig....






Sthlm Oriental

Jag varnar er innan ok, så kom inte och säg att det var mitt fel. Att ni brände era sparpengar, att ni förlustade er och fyllde hyllorna hemma till den gräns att ni var tvugna att köpa även nya möbler.


Jag var inne igår, köpte ingenting! Fotade åt er, kollade på second handkläderna som det är 40% på just nu.


www.sthlmoriental.se

Middag på Hermans

Stog och väntade på La famiglia och lyssnade klart på min ljudbok medan jag överblickade detta. 






Nya Insane ser superrolig ut!

Sen käkade vi så här gott



Hummusen är den godaste i världen där.

Eight hour

Vilken ny förpackning ska jag välja?

Retro


Flower Power
eight-hour-cream

Hermans goda

Ikväll ska jag käka middag m familjen på Hermans. Vädret är redan perfekt och hoppas det håller i sig till ikväll, de har ju en underbar terass och nu under sommaren grillas det varje kväll på terassen. Utsikten är underbar mot Djurgården och från Fjällgatans höga höjder ses skårgärdsbåtar kryssa fram som miniatyrer.
Buffén är alltid fantastisk, på vardagarna är det utan tema, då får man det bästa av allt!
Mamma och pappa har aldrig varit där, det ska bli kul att se hur nöjda de kommer bli, speciellt pappa som nog tror att man inte kan bli mätt utan kött.

Hermans - Välkommen

www.hermans.se

Köket avsnitt 197

Var på Bauhaus kl 7 imorse, har aldrig gjort något liknande, hoppas på att inte behöva det igen. Ska till Ikea igen och köpa två gångjärn. Ja 2 st. Hundrade gången där. Och så tapetklister, baksidan av köksön ska tapetseras med samma fina tapet vi har i hallen. Det kommer bli skitsnyggt.
Bauhaus klockan 7 är följande; till att börja med en specialingång, sen måste man ta en stor och klumpig vagn. Folket som är där är antingen "inom branschen" eller otroligt svenssonsvenniga. Många truckar, städare, mkt personal. Vi får hjälp att hämta och hitta varenda grej, orkar inte ens se oss om. Man får verkligen ångest på såna platser. Hur som helst så gick det ju bra.

Tapeten i hallen


En helg på torpet

I fredags åkte vi till en kompis mammas landställe utanför Kolsva (utanför Köping) ( en annan del av Köping?). Det är en gammal timmerstuga från 1800-talet med superfin tomt och egen brygga. Vi sov i en liten gäststuga. På fredagen när vi kom väntade god grillad middag och massa öl och vin. Lördagen startade med ett dopp i sjön och sedan åkte vi och handlade mat samt stannade till på två loppisar. Vi köpte en gammal köksvåg, en emaljpotta och en emaljkaffekanna. Såg världens coolaste stora potta i emalj, med tre delar och lika hög som typ en pall. Med lock, den hade vart supersnygg att plantera i men den var rätt dyr.

Jag läste en bok under helgen, vi plockade svamp, drack en massa, åt gott, had det riktigt riktigt  skönt. Rocker var så avslappnad hela tiden, han sprang i svampskogen på sina egna små rundor igår och glömde bort att han var en liten hund. Han hoppade över fallna träd och klättrade på stenar. Det låg ett stort fallet träd som han hoppade rakt in i i sin iver, han trodde kanske att han var en schäfer eller nåt.


Så här sov Rocker mellan Ks fötter.

Helen hoppas på storvinster

Rocker sprang lös hela tiden och var jätteduktig

Det fina torpet!

Rocker fick ett märgben som han faktiskt inte var så intresserad av

Helen vid altaningången

Rocker spanar lite

Superfin trippeleldstad. En för att baka knäckebröd och sen hänga upp ovanför såklart!

Den roliga toaletten, även kallad "Thailand"

"skit"mysigt att sitta där ute i friheten



Helen och Rocker myser lite


K innan vi ska åka hemåt

Rocker innan vi ska åka hemåt

Supermysig stuga och plats att slappa på. Det blir garanterat fler besök om vi får!

Ned med luckorna


Volangen är fortfarande på plats, men inte länge till...

Vi rev hörnhyllan och vinstället och där bakom gömde sig fler delar av den udnerbara lavendeltapeten. Ja ja den kommer försvinna. Så här blir det iaf med lucka på!

Alla nästan nere, det är verkligen inte snyggt med öppna hyllor...

Kan ni tänka er?

Det är en jäkel som har nappat på annonsen på våra gamla luckor. Så jäkla fräscha bilder och ljugande text.

Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

"Dalablå spegelskåpluckor samt lådfronter med handtag i antik stil. Luckorna är från Myresjö kök och passar även Ikeastommar. Förutom de på bilden finns fyra st ytterligare vitrinluckor 40*70 samt fyra glashyllplan.

Måtten är 40*70, 60*70, för mer detaljer, maila mig så ska jag svara er. "

Nåt för Rocker?

Katten Tarzan gillar att sova på en spikmatta från Yantramattan. Foto: Privat

Piggarna gör Tarzan piggare
Bondkatten Tarzan råkade lägga sig på sin mattes spikmatta av en slump. Nu sover han på den varje dag sedan en vecka tillbaka.
- Han njuter och spinner och har blivit hur pigg som helst av det, säger Tarzans matte Therese Janerup.
I Bloggosfären

Här visas de tre senaste blogginläggen som har länkat till denna artikel.

Katten gillar spikmattan

Hos Petra

21 juli 11:00

Spikmatta till katta...

Frasses ABC

21 juli 2:07

Pinga din blogg här

Länka till artikeln i din blogg

Använd den här länken när du bloggar om artikeln:


Powered by Aitellu

På en spikmatta. Så sover helst bondkatten Tarzan nu för tiden.
För en vecka sedan hoppade han upp på den riviga mattan av en slump och gillade att sova på den så mycket att han har gjort det varje dag sedan dess.
- Han gick helt frivilligt och lade sig på den. Nu ligger han och sover på spikmattan tio till femton minuter om dagen, säger matte Therese Janerup.

"Tarzan har blivit mycket mera lekfull"

De nya sovrutinerna har gjort sjuåriga Tarzan gott - han har blivit en helt ny katt med en sprudlande energi.
- Han är mycket piggare nu och mycket mera lekfull, säger Therese.
Den senaste tiden har det talats mycket om spikmattor verkligen ger de utlovade resultaten eller om positiva upplevelser bara är en så kallad placeboeffekt. Placebo eller inte. För Tarzan funkar dock spikmattan som den lovar.


Ljudbok

Jag har Storytel i min nya mobil, jag lyssnar just nu på Mons Kallentofts tredje deckare. Jag rekommenderar verkligen dessa. Det är ritkigt skönt att lyssna, man får inte vandra iväg i tankarna bara. Igår promenerade jag en timme med Rocker medan jag lyssnade, sedan låg jag på bryggan när K skulle mecka med kanoten, då lyssnade jag ( osocialt som bara den men ändå) sen lyssnade jag i badkaret och sen när jag skulle sova.

Det slår inte böcker men det är ju perfekt när man gör saker då man inte kan bära en bok framför ansiktet.

Höstoffer

Hudanalys

https://www.eleven.se/skinplan-p216.html kan du göra din egen snabba hudanalys, detta blev mitt resultat. Inga större nyheter dock. Konstigt att man itne fyller i sin ålder eftersom det såklart avgör en del, men men.

Hej Jojo,

Du har en blandhy som innebär att du har två helt olika hudtyper i ditt ansikte. En del av ansiktet är fetare och en annan del normal till torr. För att du skall förstå din hud bättre är det bäst att du delar upp ditt ansikte i två zoner. Den innersta, centrala delen och den yttre delen.

Den innersta delen som ofta är fet och har större porer kallas också för T-zonen. Den är formad som ett T eftersom den sträcker sig över hela pannan och går sen rakt ner över näsan till hakan. Det är T-zonen som producerar mer sebum(fett) än normalt. Den har en överproduktionen av sebum. Detta leder till att du lätt får pormaskar, komedoner (små vita prickar) och orenheter just på det här området.

Den yttre delen av ditt ansikte är helt annorlunda. Här är huden torr, den kan strama litet och porerna är betydligt mindre än vid T-zonen.

Tyvärr är det så att om du verkligen vill ta hand om din blandhy på bästa sätt så måste du behandla de två olika hudpartierna olika. Det finns inga seriösa hudvårdsprodukter för blandhy som verkar olika beroende på hudpartierna. Det är bara ett påhitt för att fånga upp konsumenter och du tillhör en stor målgrupp för dessa hudvårdsföretag.

Nedan hittar du ett perfekt serum, Sebo Control Serum, som du bör använda på T zonen. Det hjälper dig att få ner glansen på t-zonen, desinficerar området och förhindrar uppkomsten av pormaskar.

Med vänliga hälsningar
SkinPlan

Sensitive Cleanser

En mild rengöringslotion som du skall använda morgon och kväll vid rengöring.

Sensitive Tonic

Det är viktigt att du använder ansiktsvatten efter rengöringslotionen för att avlägsna de resterande blandningen av smuts och fett.

Hyaluronic Acid Day Cream

En oljefri dagcreme som verkar fuktgivande upp till 24 timmar. Verkar mot infektioner och bakterier på din hud.

Sebo Control Serum

Ett utmärkt serum som du applicerar varje dag på T-Zonen innan du lägger på dagremen. Innehåller salicylsyra som bidrar till att proppbildningen i talgkörteln minskar.

Klicka här för att se produkterna i butiken.

Om du beställer hela inköpslistan ovan får du Superior Hydro Gel Mask värde 595 kr utan extra kostnad.

SkinPlan består av 18 hudvårdsprodukter, alla sammansatta för att ge en effekt beroende på hudens tillstånd. De aktiva ingredienserna är av läkemedelskvalitet enligt European Pharmacopoeia samt producerade i en ISO certifierad fabrik för läkemedelstillverkning.


Prillans salong

De här skulle va sjukt coola i Prillans egna spa!

pink-beauty-shop-chairs-columbus

www.retrorenovation.com

Filmrecension

I bästa David Lynchanda gör hans dotter Jennifer en creepy och bra thriller! Många överraskningar och coolt upplägg när två maskerade mördare utreds på en polisstation in the middle of nowhere. Mycket snyggt!




Fattar ingenting, två stora frågor; HUR kan den här filmen ha passerat helt obemärkt? Rollistan, den välkända handlingen osv. Och varför heter den inte Stockholm Syndrome och kastas ut i världen utanför Sveriges gränser? Den är superbra, alla spelar grymt bra, man blir genast intresserad av bankrånet som är över 20 år gammalt. Inblandat är autentiska bilder. Superbra film!



Härlig film baserad på den populära bokserien av Alexander Mc Call Smith. Utspelar sig i Afrika, och inte ett fejkat Afrika med Hollywoodskådisar utan riktiga människor med färgstarka kläder och personligheter. Man vill genast se fler av dessa filmer! En feelgood utan att vara klyschig och smetig.



Se den här med dina tjejkompisar, mamma eller syster. Ta fram näsdukarna... som att vara tonåring inte skulle vara jobbigt nog har Jennas mamma också cancer och Jenna försöker balansera allt det vanliga i tonårslivet med den ständiga oron över mamman. I Fucking Åmåls fotspår (fast självklart inte lika bra haha) följer denna snyftare som också bjuder på många skratt.
itaketfilm

Senaste Harry Potterfilmen var bra, det hände inte så fasligt mycket men den var storslagen som de alltid är med sina magiska miljöer och numera välkända karaktärer. Något som var skönt var att de låter dem bli tonåringar, inget amerikanskt tönteri utan mer äkta tonåingar. Den var bra, jag rekommenderar verkligen Harry Potter vilken ålder du än är i. Det är verkligen inga barnfilmer.


Några dagars ledighet

Då hade man två välförtjänta semesterdagar där iten mycket hände, precis som det ska vara. I torsdags hade vi grilloch badfest i NIbble med tjejerna, det var gott, det var mysigt, det var vin, det var mättnad. Sen fick jag sovsällskap vilket var tur det för då blev fredagen extra härlig! Vi vaknade tidigt av en pigg liten Alicia, solen stekte och vi plockade undan efter gårdagen innan vi åt frukost och klagade över värmen, sedan softade jag och Alicia i hängmattan där luften svalkade lite.


Två kompisar

Rocker har förstått att det ramlar ner mat när Alicia äter...

Lollo myser med Rocker

Hur hungriga blir ni inte? Det är tydligt att vi gillar Halloumi va....

Grillmästare


Fredagkvällen blev lugn hemma med goda rester och lördagen blev sol och bad i Rosers med trevligt sälle. På kvällen var det dags för fest och jag kände mig din. Maten var supergod och festen lång. Söndagen hade således inte så många nivåer, döende var en av dem. Mamma och pappa var nys shemkomna från Kroatien och bruna som peppisar, de hade haft Rocker hos sig men jag hämtade hem honom till ett slapparhem och han var nöjd med att ha fått både och. Vi kollade lite film och plockade förstrött i hemmet utan resultat.



Igår hade jag tänkt hitta på något på min lediga dag men Ikea kom med leverans av nya köksluckorna! Oj oj oj va bra det kommer bli. När det händer. Leveransen var som ett skämt i sig men nu är grejerna iaf hos oss. Ska köpa handtag idag.
APPLÅD DörrLucka
GRIP HandtagHandtag

Böljande blomster

I en gammal urna av järn har mamma planterat de finaste blommorna. Jag kan inte namnet på en enda men de passar så bra ihop och de växer frodigt över kanten. Precis som det ska vara, somrigt och helt perfekt!


Underbart kakel!

Hemma hos min andra familj har de renoverat badrummet så här sjukt snyggt! Mosaiken är som flytande olja i olika ljus, den är så maffig och den är perfekt i duschen. Istället för en klassisk duschvägg är det betongglas som skärmar av. Resten av väggarna har stora matta, vita kakelplattor och runt den vägghängda toaletten är det svart. Ett stort, avlångt handfat, en skön rottingfåtölj. Saken är biff, ett underbart avslappnande och coolt badrum!


Tack för att jag fick fota hos er!

Nice!

Lars Winnerbäck släpper första singeln i augusti. Lars Winnerbäck släpper första singeln i augusti. Foto: THOMAS JOHANSSON

Winnerbäck satsar stort


Följer upp ny skiva och bok med höstturné

Ny bok, ny platta och ny turné.

Det är Lars Winnerbäcks statusuppdatering.

Den 21 september släpper Lars Winnerbäck sångboken "112 Sånger", som samlar hans totala produktion som soloartist.

Till boken medföljer också en akustisk platta med exklusivt inspelade låtar.

Och som om inte det är nog dunkar den 33-årige artisten också ut ett helt nytt studioalbum - "Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen".

Singel i augusti

Albumet har spelats in på

Irland under den gångna våren och produceras av Ola Gustafsson samt Winnerbäck själv.

Det föregås av singeln "Jag får liksom ingen ordning" som når butiker och radio den 21 augusti.

Premiär i oktober

I höst ger sig Winnerbäck också ut på en ny turné.

Enligt skivbolaget har närmare trettio konserter redan bokats och premiären kommer att hållas på Lisebergshallen i Göteborg den 30 oktober.


Kroppssufflé

Bodybutters och kroppssmör i all sin ära med alla sina dofter. Men denna härlighet tar priset. Från Sephora så självklart är den lovely redan där till att börja med. Och checka namnet, man vill bara bada i den. Den e dalllrig som en sufflé men matt och härlig som en mousse. Ja den är underbar. Tur att den är dryg, den är inte dyr (15 dollar typ) men den finns ju inte i Sverige. Jag fick precis hem en burk här av en vänlig, vänlig pingla som varit i Spanien. Thank u Carolina!

BODY Whipped Body Souffle

From Blue to Black

Vårt underbara kök har ju haft lite härliga detaljer så som,


vitrinskåp på svarvade ben med lysrör under. Glasluckorna är rutiga och missa inte heller hörnhyllorna och volangkanten. Allt i LJUSBLÅTT! WHY?!

A ja nu har iv iaf beställt luckor på Ikea, svarta som synden, inte högblank lack inte heller matta, bara perfekta. Och så ska vi flytta kylskåpet till där hörnhyllorna och vinstället är nu. Det ska bort.

Igår började vi med projekt ta ner världens fulaste kirurgvitrinskåp. Men skojaren som bodde här innan ossm, ja vad ska man säga?


Så här jäkla b va d bakom kylen, lägg huvudet på sniskan och försök förstå.




Nu är det hemska skået borta, knoppen sitter där för att skydda mot en vass skruv som e kvar. Lysrörsarmaturen står på sidan eftersom sladdarna är muppkopplade. Vi ska ordna det i veckan. Men redna nu, vilken lättnad! Ljuset flödar, inget att störa sig på.

Steg 1 och 2 avklarade!

Världens roligaste kortfilm

Kolla här för världens gulligaste och roligaste lilla film med en liten tjej.

www.metrobloggen.se/sofieochalicia

Det kan vara tröttsamt att fylla 1 år!

Världens roligaste kortfilm

Kolla här för världens gulligaste och roligaste lilla film med en liten tjej.

www.metrobloggen.se/sofieochalicia

Det kan vara tröttsamt att fylla 1 år!

Gemensamma minnen

Vi kör den från Facebook här med, ge er till känna nu.

Skriv ett minne som du och jag delar, eller ett minne du har av mig. Det kan vara bra eller dåligt, gammalt eller nytt.
Be sedan om samma sak på er egen blogg, ni blir förvånade över vad folk minns.

 Veira Hasselsten at 9:38am July 9 Jag har inte så mkt minnen ;) men kul grej... Hmmm.. Minns att jag tänkte första ggn jag hälsade på dig att du verkade så go och glad! :) KRAM
Magdalena Pettersen at 9:41am July 9 bensindoften blandat med donna parfymen.....och alla turer till statoil för att försöka köpa 3,5 och carlslunds kiosken där vi fick köpa ett litet prince utan att visa leg.... 
 Jonas Hjärpe at 9:45am July 9 HA HA När vi hittade på att vi hade barn på fyllan på McDonalds och fick en publik som hoppades att allt skulle gå bra  
 Mysan Brändholm at 10:00am July 9 Jag kommer inte på något särskilt tillfälle men jag gillar att vi delar ett bokintresse och att du är en fin och genuin pingla som passar väldigt bra i blommigt! :) 
 Carolina Forsell at 10:15am July 9 Våra DH-kvällar, vecka efter vecka. Det är det bästaste som finns. Men nu är det lång tid kvar... 
 Kerstin Isling at 10:51am July 9 Personalfesten man aldrig glömmer. Du slog dig ner och pratade med mig på vägen hem från Vaxholm och du gjorde ett oerhört positivt intryck. Jag blev glad av att prata med dig.
 Malin Eriksson at 12:17pm July 9 jag minns din, bebis fisar hemma i dina o pollys föräldrars villa i fresta som fick mig att springa och kräkas.

1 år!

Lilla lilla Alicia som en gång bara var ett knytte i min famn har nu rest sig på sina små ben, sträckt på den lilla kroppen, öppnat sina stora blå och blivit 1 år! Helt otroligt!


Första gången vi ses, skriket är bara 1 dag gammal, fina mamman sitter i en fåtölj men de bilderna vill hon nog inte att jag lägger ut. Roliga pappan ligger i sängen och läser information om förälderskap.

Och sen nu, plötsligt, har vi kalas för hon fyller 1! Vad hände med tiden?


Ni förstår nog hur god.

Morsan hugger in på tårtan

Alicia är ute och vandrar

Tårta kanske? Ja tack, det är ju min första födelsedag!
Det blev oxå en moster för ett år sen!

Stolt 1årspappa! (Här har han lånat sin guddotter en stund)

Presenter!

Den gamla fadern har tillfällig reumatism, Joline undrar vad det är frågan om.

Gladis hos sin moster

Labanstolen var en present från oss. Joline tuggar förnöjt på de stora fina tärningarna.

Den bästa presenten av alla! En supercool cykel som genast måste prövas.

Bland paketen fanns oxå ett häftigt litet kök, två stora bilar, massa fina böcker, hemstickad kofta och såklart massa roliga leksaker. Födelsedagsbarnet var mer än nöjd. Sedan hoppade hon i plurret med bästisten Joline och de ville aldrig gå upp ur poolen när deras pappor badade. Jag kan tänka mig att de båda sov som stockar sen på kvällen. Kalaset gästades oxå av en söt pytteliten nykomling, Alinah, bara en vecka gammal.

Jag vet att Alicia hade jättekul på sitt första kalas och jag hoppas hon får en superbra dag idag också när hon faktiskt fyller år!

Jag minns när jag såg på mobilen för ett år sen och såg att både Alex och Sofie hade ringt. Jag ringt stressat upp och båda mobilerna var avstängda, jag ringde Jennie och vi bara grätskrek i luren. Hon berättade att lilla Alicia kommit och att alla verkade må bra. Jag grinade som en gris såklart och ringde nyblivna mormor och morfar och sen dess har vi alla haft en ny roll i livet.

Lov u lillstumpan, ser fram emot alla år som kommer, dagis och skola, cyklar och mopeder, gymnastik och fotboll, sång och dans, kompisar och pojkar, revolt och kärlek.

Lördag och dax för fest!

Carro fyller år bara en gång om året och då är det alltid brakhemmafest! Inte mycket slår hennes 25årsfest med danser av alla de slag, blod, tårar, låsta dörrar, glädje och otroliga fyllor. Men den här var bara snäppet ifrån. 27årsfesten var superkul med Blomtema. Alla var glada och nöjda med allting. Tilltuggen var såklart supergoda och spriten rann lätt ner i halsen.

Jag innan festen


Vårt blommiga femkampsteam


Fina födelsedagsflickan!

Tack för ett bra partaj!

Helg med hundmys och dubbla kalas

Ursäkta att jag ligger så efter med bloggeriet men jag har haft så mycket att göra på jobbet. På kvällen lockar inte datorn så mycket efter 10 timmar framför den på dagen.

I fredags kände jag för att bara vila upp mig efter festivalen och jobbveckan och inför festerna som stundade.

Jag och Rocker såg på film, mös i soffan och hämtade husse senare på natten.




Mina nya armband kom, en riktig succé!


Nya festivalskor

Här får du se Soffan, det var dessa jag köpte innan festivalen, de blev inte förstörda alls så det var ju bra.

Before


Festivalstyle


Rolling, rolling, rolling

På vår gård har det stått massa gamla cyklar som inge vill kännas vid, nu är de till salu för 10 kr-300kr. Vi köpte en gammal mountainbike som vi tog på en provtur igår. Rocker sprang bredvid när vi cyklade och han fick pinna på bra snabbt fast vi rullade så sakta att vi nästan tappade balansen. Vi cyklade till Kairo och han badade lite smått och svalkade av sig. Det är skönt att veta att det blir fler cykelturer med Rocker.

 
Andfamilj häromdagen vid Edssjön, Rocker märkte dem inte ens...



Läskig man vid badet igår....

Jobba, åska och nya grannar!

Igår hade vi problem med uppkopplongen på jobbet, ingentign fungerade och vi gick runt och pulade och städade innan jag beslutade att åka hem och jobba. Jag hämtade Rocker 10.30 men han verkade inTe märka nån skillnad på om det skulle varit 17.30. Vi lunchade med K på kondis och sen åkte jag hem. Öppnade fönstrena och satte på fläkten och började jobba till härligt ackompanjemang av grannars renoverande. Dagen blev lång och varm men det var ändå skönt att va hemma. Under samtalen passade jag på att städa i det lilla arbetsrummet. Och det behövdes.

Sen fick vi den glada nyheten att vi får nya grannar! Helen o Linus har köpt lägenheten snett under oss! De flyttar in i september precis som vi gjorde, och de sa upp sin nuvarande lägenhet nån dag försent och hade samma diskussion som vi hade med Väsbyhem om exakt samma datum! Mycket ska renoveras men kul blir det att de ska flytta.

Nu sitter vi på jobbet och regnet öser ner, plötsligt tändes rummet upp av en riktigt stark blixt som åtföljs av en åskknall utan like. Rutorna skallrade och vi skrek till allihopa. Det behövdes nog en urladdning efter värmen som tryckt på.

I kväll blir det soffan och imorrn och på söndag födelsedagskalas!

Nya smycken

Jag beställde dessa två idag från http://www.bagsandfashion.com/ inte så mycket annat intressant på sidan men dessa två älskade jag.

Armband       - 01-A6 - Wire Peace Gold
 och ett liknande orange som jag inte hittar bild på nu.

Sommartrend

En tydlig trend som är på gång in och som jag tror kommer bli hur stor som helst är dessa smarriga smycken.
Glädjer vilken surpuppa som helst och berikar alla outfits och tillfällen.












De mumsiga smyckena och bilderna kommer från www.kyssjohanna.se och www.cocoo.se

Kyssjohanna.se

Sajten handlar inte om mina kyssar utan är en superfin smyckessajt jag brukar kika in på. Just nu är det rea....






RSS 2.0