From Blue to Black

Vårt underbara kök har ju haft lite härliga detaljer så som,


vitrinskåp på svarvade ben med lysrör under. Glasluckorna är rutiga och missa inte heller hörnhyllorna och volangkanten. Allt i LJUSBLÅTT! WHY?!

A ja nu har iv iaf beställt luckor på Ikea, svarta som synden, inte högblank lack inte heller matta, bara perfekta. Och så ska vi flytta kylskåpet till där hörnhyllorna och vinstället är nu. Det ska bort.

Igår började vi med projekt ta ner världens fulaste kirurgvitrinskåp. Men skojaren som bodde här innan ossm, ja vad ska man säga?


Så här jäkla b va d bakom kylen, lägg huvudet på sniskan och försök förstå.




Nu är det hemska skået borta, knoppen sitter där för att skydda mot en vass skruv som e kvar. Lysrörsarmaturen står på sidan eftersom sladdarna är muppkopplade. Vi ska ordna det i veckan. Men redna nu, vilken lättnad! Ljuset flödar, inget att störa sig på.

Steg 1 och 2 avklarade!

Kommentarer
Postat av: Helle

Nice! Men vaddå, ni ska ha ett helt öppet kök? så som de är i vår lägenhet? eller? :) Snyggt med svart kök! Har också funderat på det men kanske ska hitta på något eget då ;) när kommer allt vara klart tror ni?

2009-07-13 @ 15:18:59
Postat av: sofie

Kommer bloi skita snyggt!!!

2009-07-13 @ 20:29:44
Postat av: jojo

nej vi ska fortfarande ha en köksö men inte med hög vägg. Luckor om 6 dagar! Undra när vi kommer hinna sätte upp dem bara, känns trist att vänta ända tills nästa helg.

2009-07-14 @ 08:34:46
Postat av: mormor sue

som sagt kommer bli skitasnyggt !!

2009-07-22 @ 11:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0