Missa inte ikväll

Will Smith, Jada Pinkett Smith och Robbie Williams till Skavlan

Stjärnfaktorn är skyhög i säsongens sista Skavlan på fredag. Fredrik bjuder på ett gäng gäster från underhållningsvärldens absoluta toppskikt. Det äkta paret från Hollywood Will Smith och Jada Pinkett Smith möter Robbie Williams, som uppträder med låten "You know me". Till studion i Oslo kommer även Barack Obamas favoritartist - sångerskan Esperanza Spalding.

Ett av filmvärldens mest berömda äkta par Will Smith och Jada Pinkett Smith, är aktuella som värdpar för årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum denne vecka. Will Smith slog igenom med huvudrollen i komediserien Fresh Prince i Bel-Air i början av nittiotalet, efter det har han fortsatt röna framgång som skådespelare, producent och rappare. Med huvudroller i filmer som Men in Black, Wild Wild West och Hitch har han seglat upp på Hollywoods stjärnhimmel. 2007 utsågs han till "värdens mäktigaste skådespelare" av magasinet Newsweek.

Efter att ha hållit sig undan från rampljuset i tre år är Robbie Williams comebackaktuell med singeln Bodies från sitt åttonde studioalbum Reality Killed The Video Star. Fyra år efter det synnerligen minnesvärda besöket i Først og Sist möts Robbie Williams och Fredrik Skavlan igen i Oslo. Robbie kommer att framföra låten You know me.

Den 25 år gamla amerikanska jazzartisten Esperanza Spalding har beskrivits som ett geni i den amerikanska musikvärlden. Hon har spelat i Vita huset flera gånger, och är inbjuden till årets Nobelkonsert av president Barack Obama själv.

SVT1 fredag 11 december 2009 kl 21.00


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0