Soffan 25

Lördagen krävde tända lampor när man vaknade 9.30 - inte ok! Jag och Rocker slappade ikapp innan vi gick på en promenad med Helle och det var kallt och grått men uppfriskande. Sedan bar det av till Soffan för firandet av 25 års vänskap. Vi var massa brudar som åt hennes goda mat och härliga dessert. Sen fick vi sällskap av en tjej från Himmelriket, det blev som alltid mycket skoj och skratt och det var en underbar kväll. Vi som höll ut längst hade druckit en fin mängd alkohol och fick skjuts hem av Kent vid tresnåret. Stackars Jenka blev dålig på natten men vi andra verkar ha klarat oss. Soffan förtjänade massa bra presenter och det fick hon, biljetter till Hairspray, till Julgalan, lite fina och finurliga saker till nya hemmet, presentkort på Make Up Store och av oss fick hon en fin tavla som jag beställt av duktiga Anna Ileby.

Igår var det bara slappa, handla mat, en tur till Rusta som har gjort om i butikerna och fått riktigt bra översikt. Mycket julsaker där....!

Sen såg vi tre filmer på raken, alla var jättebra, då mår man så bra!


Grön och lila outfit, allt nytt, trosor, bh, strumpbyxor, klänning, kofta, fick ta av lappar från alla plagg, lyxig känsla!

Två färgglada brudar

En god pannacotta

Värdinnan för festen och värdinnan för sexpartyt





Kommentarer
Postat av: sofie

Tack för den cooola presenten!

jag ska lägga upp bild sen!

snygg sista bild? öööö =)

2009-11-16 @ 12:44:34
Postat av: Kaffehörnan

Hej hopp

Kaffehörnan här

Wow vilken snygg sida många + fina festbilder

Ha en fin kväll

kram

2009-11-16 @ 21:54:06
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0