Bye bye miss American pie

Här är ett riktigt bra pajdegsrecept, ha blöta fingrar när du trycker ut det i formen så går det jättelätt. Förgädda skalet 8 min 225 grader. Fyll med köttfärs/ broccoli o ädelost/ paprika, lök, svamp/ västerbottenost/skaldjur/kyckling o spenat. Ja det ni vill  ha i helt enkelt. Rör ihop mjölk o ägg till en stanning och häll på. In i ugnen 25 min. Mumsi!



Pajdeg
1,5 dl  vetemjöl
1 dl  grahamsmjöl
2 msk  kruskakli
2 tsk  bakpulver
1 tsk  salt
1 st  mosad potatis, kokt
1 dl  minimjölk

Kommentarer
Postat av: sofie

de ska jag göra til midsommar.

Morberg gjorde med västerbotten och kantareller. mums

2009-06-15 @ 16:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0