Babbeninspelning

Igår satt vi i publiken till säsongsavslutningen på Babben % Co som sänds på lördag. Det är inte första gången jag är med på tv-inspelning i olika former men det är alltid lika kul att se hur mcyket det är som inte syns i rutan. Alla jobbar verkligen hårt, kameramän till tekniker och inte minst stjärnan Babben. Att vid omtagning efter omtagning ge 100% så fort nån ber om det, det är riktigt coolt. Hon var proffsig, spontan och rolig och verkade vara den personen man ser i rutan, hon satte inte på ett face utan hon kör verkligen sin grej.
Bland gästerna var det Petra Mede,

babblig och flamsig men ändå jordnära och odivig. Hon hade ett par tuggummirosa stiletter som höll på att döda henne vilket hon kved om och sedan stog barfota och skrev autografer efteråt. Björn Ranelid,

som verkligen låter munnen gå men som kör sin grej och är skön för det han gör. Han är väldigt cool för sin ålder oxå tycker jag. Karln hade precis fyllt 60 och skulle idag åka till New York för att filma för Fredrik och Filip.
Tommy Körberg,

förkyld, väklädd i matchande tyg till stolarna de sitter i, proffsig och skojig. En stor stjärna i jämförelse med de andra.
Det bjöds på musik, Johan Palm,

med bror och band, självklart fanns det en liten fanclub i publiken. Pernilla Andersson,

sjöng en tråkig svensk låt som varken var visa eller pop eller spännande. Hon kändes inte ödmjuk eller trevlig i jämförelse med de andra som var där. Dock är hon tillsammans med Dregen och det är cooooolt!

Och som en härlig suprise i slutet blev det mer sång och dans. Kika på lördag, eller reprisen på söndag.
Eloge till Babben som verkligen var cool och proffsig hela tiden


Kika på Svt 1 kl 20.00 på lördag!

Ja just det en fjortissyster på 21 vårar vågade sig på att fråga efter Johan Palms autograf

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0