Bondeshopping och förortsrocking

Vi tog tåget tidigt tidigt för att vara lördag och strosade sedan på Bondens marknad på Söder.

Jag köpte:

Surdegsbröd
Vaxbönor
Bondbönor
Inlagd gurka
Blommor
En ost till Lollo

Det var rätt mycket folk och riktigt varmt och skönt. Efter att ha letat bord i solen gav vi upp och köpte lunch på 711 som vi åt på gräset på Nytorget. Solen gassade och allt var fridens.

Tog tåget hem och hade knappt en timme på mig att förebereda inför Lojsans födelsedagsfirande, det var ost och kex hos henne och sedan en klassisk Fabbenkväll. Dock lite väl klassisk för oss. Vi brukade ju hänga där för 5-6 år sen men nu hade de en reunion för de som brukade hänga där även innan dess. Då hette det Zamora och dessa återbesökare var lyriska över att få komma ut ur sina radhus. Riktigt obehagligt med blonderade äldre kvinnor som köpt något poppigt och hinkar vitt vin. Och männen med tunt hår och en "häftig skjorta" från Turkiet. Nej tack. Men tydligen hade vi isntällning Jäger i provrör, ja tack. På köpet fick man en bandana, varje gång. Vi kunde sytt nya garderboer av allt oranget tyg. Mobbat.

Vi hade kul ändå och det slutade med Mcdonalds hämtad mat och efterfest hos oss, jag däckade relativt snabbt då ja.
Lojsan somnade in bredvid och vi var båda nöda med kvällen. Hon fick en spikmatta och en vetekudde av oss, något som även uppskattades av hennes sambo!Födelsedagsbarn+syra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0